Përdoruesi:Beetstra

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Hi, and welcome to my user page.

I am Dirk Beetstra, my main projects are en.wikipedia and meta.wikimedia

My main edits here will concern editors who have been performing the same (or similar) edits on more than one wikipedia.

If you want to contact me quickly, leave a message on en.wikipedia or on meta.wikimedia!

For justification of my edits, please see the header of my talkpage.
(Global) rights:


General links:

Përshëndetje, Beetstra!
Anëtarët e Wikipedia-s shqip të urojnë mirëseardhjen.

Beetstra, kjo është faqja juaj personale (aktualisht gjendesh në faqen personale të diskutimeve). Mirë do të ishte që faqja personale të plotësohej me disa informacione për veten dhe për qëllimin tënd në Wikipedia-n shqip, nëse ke një të tillë. Kujdes! Faqet e përmendura më sipër nuk janë faqe për të vendosur tekst enciklopedik apo një mënyrë për të shkruar artikuj. Materiali i vendosur te to nuk do të shfaqet në motorët e kërkimit të internetit.

Për tu përfshirë më lehtë në komunitet dhe për të rritur frytin e punës tënde, të këshillojmë të shkosh te Portali i Komunitetit.

Mos harro që anëtarët e Wikipedia-s shqip janë punëtorë vullnetarë dhe ndihmojnë me gjithë dëshirë kështu që, mos ngurro të shtrosh pyetje.

Puna e mbarë!

If you don't understand Albanian, please ask for assistance here.