Përdoruesi:CommonsDelinker

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Unë jam një robot, unë nuk mund të lexoj! Ky robot redakton në bazë të veprimeve të administruesit tek Commons. Vërejtjet dhe ankesat duhet të shkojnë tek commons:COM:AN, ku do të marrin vëmendjen e duhur.
#REDIRECTm:User:CommonsDelinker
This page is a soft redirect.