Përdoruesi:Flladi Cenaj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

EMRIISHTETIT-Shqipëria KRYEQYTETI-Tirana QYTETIMËIMADH-TIRANA GJUHAZYRTARE-Shqipe FORMAEQEVERISJES-Repuplikë parlamentare PRESIDENTI-Ilir Meta KRYEMINISTËR-Edi Rama SSIPËRFAQJAKM²-28748 km.² FLAMURI-albanianflag.svg STEMA-albaniancoatofarms.svg Shqipëria ndodhet ne gadishullin ballkanik dhe lager nga deti Adriatik dhe deti Jon.