Përdoruesi:Klavatroniq

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

eshte nje lloj fjalori apo lexikoni i cili permban pershkrime,sqarime dhe perkthime te termeve muzikore.

 * a bassa voce (ital.)me ze te qete/lehte 
 * a battuta (ital.) (perseri) strikt ne takt
 * abbandonamente (ital.) me devocion con abbandono
 * abbassamento (ital.) shkurt abb.i ngrysur,lavamani,duke e dobesuar (zerin)
 * abbellimento (ital.) zbukurim