Përdoruesi:Kurreshtja/koka/Fantaskena

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Fantaskena

Fantaskena është një shkencë që lindi pas leximit të një libri të Isac Newtonit e cila fillonte me një lutje fetare drejtuar Zotit.

Për mes me ja prish Cakës e, masi që nuk jena në kohën e tij e, falë Zotit që na ka japë mundësin që lutjet me i shprehë edhe në mënyra tjera e, në bazë të ligjit numër 1 të fantaskenës, ligj i emërtuar "burim i informatës" po fillojim me një lutje alla fantaskencore :

për gjithë ata që me vetëdije e pavetëdije janë sakrifiku që ne ta jetojmë këtë ditë siq e jetojmë[1]

Masi që u çlirum, po ja nisim me nxonë si nxënës që jamë. Qëllimi është me nxjerr përfundimin pse atje diku në itali gjendet një kull e stilit të rrafshit të dugagjinit. Sido që të jetë, edhe nëse e nxojmë edhe nëse nuk e nxojmë, duhet me nxjerr prej nga fjala "Fantaskena" dhe çka ka lidhje kjo fjalë me hasreti gurin. E gjithë kjo duke ditë, se jeta është qëllimi i jetës e jo vdekja. Kjo arrihet vetëm duke e gjallëru vdekjen.

E ti tash, hajde n'mujsh me nxonë najsan.

Vegla pune: Memorja vektoriale.

  • prova 1
Adriatik pa më thuaj
Në mesin tëndë
Hadriatik më ke dhe mua
Kush thotë?
Drini, Drina , Drita ...
Zgjidhja: Agron Berisha ma ka bo dritën me mujt me ndëgju.


LËNDA: RAP MI THY

Të dashurë nxënës lënda Rapmithylogjia ka lindur si ide në një paradhomë pritëse, tekë një gjinekologe. Hipi Zhdripi, shikoj përreth, askund nuk pa fije bari, tymosja ishte e ndalume, femrat te gjinekologu nuk janë aq tërheqëse i mbeten sytë tek regalli i librave. So për mu, feministe, so për mu, feministe, so për mu, feministe. Pahë! Shka me bo mër. Mbetë me hy në botën e femrave. Po në cilën botë. Palidhje, palidhje, prit, çfarë muhalifi? "fjalori enciklopedik i mithyologjis për femra". Hajli koftë, po hi - Hahahah. Shkoj koha si n'kali.

Tani nxënës të dashur, po fillojmë me rapmithylogjin, ashtu që me thy si n'kali. Shumë ja nisin me ata e këta, me zotin, me mykin, ne po fillojmë me fillin ká o, qysh o, si o me thy kur nuk ki dishka më interesante e je vetem në kaosin tëndë. Tani po e thejmë kaosin edhe po dalim tek Syri 3, një fletë, në mos ja teprofsha një bankë e të dhënave për lëndën tonë. Shpresojmë se atyre nuk ju pengonë. Nëse ju pengon atëherë edhe ata duhet ta dinë që kërkush nuk ju beson atyre ma shumë se mua sa i përketë thashë së thëmave si me thy nën hijen e rapit. Unë i kamë origjinale të pa përdorura, ata i kanë nxjerr prej ku me ditë se prej sa e sa gojdhënave, dorëshkrimeve, përshkrimeve, ridorëshkrimeve, ripërshkrimeve .... manipulimeve, rimanipulimeve. Me një fjal muhalifet e mia janë të sigurta të mijat, ata studiojnin muhalife që as nuk i kanë pa ata që i kanë qitë në dritë ato muhalife. Po shka me bo, kështu e ka jeta në atë dynja, dikush desë me ka krejtë, dikuj i mesin muhalifet. Shancat që met metë muhalifet, janë më të mëdha nëse ato i shelon diku. E ká o. si o, qysh o, ne po fillojmë të lexojmë artikuj të huazuar për shkaqe studimi mitologjik, pardon rapomithylogjik:

Kaosi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Kaosi (greq. Chaos) – sipas miteve greke fillimi dhe burimi i çdo gjëje në botë. Grekët rëndom e kanë parafytyruar si hapësirë të pakufishme kozmike ose përzierje të elementeve të lëndës së lashtë në errësirën e pafund dhe e kanë mishëruar në qenie hyjnore.

Nga Kaosi së pari u krijua errësira e amshueshme, Erebi dhe nata e errët Nikta. Prej Erebit dhe Niktës doli Eteri, drita e amshueshme dhe Hemera, dita e ndritshme. Pastaj u lind Gea, bota nëntokësore, Tartari dhe Erosi që i jep jetë çdo gjëje. Gea e lindi qiellin Uran dhe detin Pont. Me Uranin pastaj i ka pasur dymbëdhjetë djem dhe vajza, Titanët viganë. Urani pas ngadhënjimit mbi Kaosin fillestar e merr pushtetin mbi botën, por së shpejti qe i detyruar t'ia lëshojë të birit, Kronit, kryengritës dhe ky përsëri djalit të vet Zeusit.

Kaosi është fillim i shpjegimit mitologjik grek të krijimit të botës dhe tërë jetës. Për herë të parë kështu e përshkruan në epin e vet Lindja e zotërave Hesodi nga Beotia (me siguri në shek. VIII-VII para e.s.), por s'do mend se imagjinata greke e ka krijuar më parë. Kaosi si përzierje e elementeve të lëndës së lashtë të paformuar merret si pikënisje e shpjegimit materialist të krijimit të botës dhe të jetës, ndërsa ajo biblike është "Në fillim ishte Fjala", me siguri është më larg nga ajo e Hesiodit "Para së gjithash ishte Kaosi".

Dërguar nga Valentin Batalaku - Slloveni për databanken e Adnan Abrashit, të titulluar Mitologjia në Syri3

xingërr-xingërr. Nxënës shihemi pas pauzës së shkurtë. E shfrytëzojmë rastin me ju falenderu Albanit për intervisten. "Gjenerat e vetëdijshme".[2]


  1. ^ Stil i kopjum e, i përshtatur prej Faik Konicës nga ana ime. Autokritika, pas gjurmimit në tru si duket është ligji numër 2 i fantaskenës. Njëherit edhe metoda numër 1 e ligjit nr.2, dy përmbledhje e mo i komë, nji faqe prej tyne duhet me konë një shkesë si një llojë tentimi për të përbledhë apo për të nxitë shqiptarët që të krijojnë një lutje në gjuhen shqipe të standartizuar, për zotin pa dallim feje. Une peget kokna tu munu me po pa dallim hiq, direkt me Zotin, i qofshim falë.
  2. ^ Me të vërteten e thënë në formën më mirësjellëse, jauv (na, se edhe une ma i vjeter) shelovi nonen pleqëve - hahhaha - hallë me ju shelu hallë mes me ju shelu.