Përdoruesi:Liudasi1

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Përshëmdetje!Puna ime këtu është ajo e krimit,modifikimit dhe përkthimit të faqeve të reja ose të vjetra wikipedia.Qellimi është ai i zgjerimit të njohurive që shqipëtarët mund të nxjerrin nga ky sit,por po ashtu shtimin e cilësis të kulturës vetjake të çdo individi.