Përdoruesi:Nihonshqip

    Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

    Perse emri Nihonshqip ? Nihon ? Eshte emri i Japonise , me te silen e therrasin japonezet vendin e tyre . Japonishtja (Nihongo) eshte nje nga gjuhet qe kam mesuar , dhe mu duk e natyrshme qe pseudonimi im te kishte nje emer japonez . Ndersa pjesen SHQIP besoj se e kuptoni ( e jam shqiptar) . Nese keni ndonje pyetje me shkruani.