Jump to content

Përdoruesi:Qwerfjkl (bot)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Përshëndetje!

Unë jam një robot i komanduar nga përdoruesi Qwerfjkl dhe lajmëroj në mënyrë automatike përdoruesit kur zbuloj se redaktimet e tyre sjellin probleme me referimet.

Në mënyrë që përdoruesit të njoftohen për lajmërimet e mia, redaktimet e kryera nga unë nuk shënohen si redaktime robotësh dhe për pasojë paraqiten në listën e ndryshimeve të fundit së bashku me ato të redaktorëve njerëzorë.

Nëse bëj ndonjë gabim, të lutem lër një mesazh këtu. Mos harroni të përmendni problemin dhe faqen ku ka ndodhur!