Përdoruesi:Solemifasol

  Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

  Pershendetje.

  Jam nje Ing Informatike. Deshiroj te kontriboj dhe te permbush nje dhe te permbush nje objektiv profesional.

  Me respekt. Ing IT/ Publicist/ Autor / Liliana Pere

  Exp/ IT Acredituar USA & BE

  Babel