Përdoruesi:Vokshi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Pershendetje

Skeda:13-S-Vokshi.jpg

Une jam[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Arian L.,

Çfar bëj[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Studioj Historin dhe Filiozofin ne Gjermani

Redaktimet e mia jan[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Vokshi, Friedrich Barbarossa, Iliri, Prejlepi, Beqir Vokshi etj.