Përdoruesi:Zhaku Ismaliaj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Zhaku Ismaliaj eshte aktoret shqiptar ka lindur ne Vlore. Ne Vitin 2008 ne kengetare popollore. Ne tituli "Mjeshter i Madh. Ne film ka regji nga Yili Pepo Tek Maya. Kengetare Shqiptar. Tani jeton ne banon ne Shijak Jo vetem Shqiperi, Jastetin, cdo dite, ne popollore, shqiptar. Ne regjisor skenari nje film Maya. Ne skenen sebashku me teatri portokalli ne shijak. Ne mesim quhet Shkolla9vj Xhafzotaj.


Film

Drejt Fundit....Cimi Zori....Polici Maya....Zhaku Dhimbja e dashurise....Guri Njerez dhe fate....Durimi Pyili i Lirise....Llazi Tetbofi I teti ne bronx....Xhemali Pesha e kohes....Andrea Kapedani.... Mao ce Dun....PetritiPer xhirmet per diten e veres Mani Sukth ALPA B. Gezuar

2021.Nuk pranoj, Fjale fjale 2022.Fajtor jam 2023.Hajt pre Zotit, Edhe nje here 2024.O mehlem, Hej Shok, Je martu 2025.Rrush embel, Mpuq e ki 2026.Boli, Cool, Marre per ty 2027.Moj Esnafe, Jemja 2028.Puthem, Ni Selam, Stres 2029.Me ke rruge, Balok, Zero zero 2030.Perhajer, Krejt Krejt 2031.O Shoqni,