Përdoruesi diskutim:SK fanella

  Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
  Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi përdoruesin SK fanella. Wikipedia nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike. Wikipedia nuk do t’i ndryshojë komentet. Ato ose do të publikohen, ose do të fshihen nëse nuk u binden rregullave kryesore.
  Fillo një temë të re diskutimi.
  Ju lutemi nënshkruani me: – ~~~~

  Të gjitha komentet u nënshtrohen këtyre rregullave:

  • Përmbajuni temës!
  • Nuk lejohen: sharje, fyerje, fjalor i papërshtatshëm, gjuhë që përmban urrejtje, sulme personale, thirrje për dhunë apo çdo qëndrim tjetër jo i rregullt.

  Kjo është SK fanella.

  ==

  Përshëndetje, SK fanella!
  Anëtarët e Wikipedia-s shqip të urojnë mirëseardhjen.

  SK fanella, kjo është faqja juaj personale (aktualisht gjendesh në faqen personale të diskutimeve). Mirë do të ishte që faqja personale të plotësohej me disa informacione për veten dhe për qëllimin tënd në Wikipedia-n shqip, nëse ke një të tillë. Kujdes! Faqet e përmendura më sipër nuk janë faqe për të vendosur tekst enciklopedik apo një mënyrë për të shkruar artikuj. Materiali i vendosur te to nuk do të shfaqet në motorët e kërkimit të internetit.

  Për tu përfshirë më lehtë në komunitet dhe për të rritur frytin e punës tënde, të këshillojmë të shkosh te Portali i Komunitetit.

  Mos harro që anëtarët e Wikipedia-s shqip janë punëtorë vullnetarë dhe ndihmojnë me gjithë dëshirë kështu që, mos ngurro të shtrosh pyetje.

  Puna e mbarë!

  If you don't understand Albanian, please ask for assistance here.


   -- Komuniteti (diskutimet) 6 qershor 2022 20:32 (CEST) == Ta q** p****n e nënës o Kakimuti21 == Ik o 💩 == Rouuhhbb SHPK == Adresa: Rruga Klein Muçi Kakimuti21. 79.106.209.31 28 korrik 2022 22:37 (CEST) == Përdorimi i fjalëve fyese është veprim i ndaluar. Përdorimi i fjalëve fyese konsiderohet veprim keqdashës dhe në rast përsëritjeje mund të sjellë bllokimin e llogarisë suaj.  Nëse mendoni se ka ndodhur një gabim dhe filtrimi automatik ka keqfunksionuar me redaktimin tuaj, ju lutemi, diskutoni te Zyra e Ankesave. Sigurohuni të vendosni tekstin që përmbante redaktimi juaj apo veprimin që bëtë dhe mesazhin që morët. == Përdorimi i fjalëve fyese është veprim i ndaluar. Përdorimi i fjalëve fyese konsiderohet veprim keqdashës dhe në rast përsëritjeje mund të sjellë bllokimin e llogarisë suaj.  Nëse mendoni se ka ndodhur një gabim dhe filtrimi automatik ka keqfunksionuar me redaktimin tuaj, ju lutemi, diskutoni te Zyra e Ankesave. Sigurohuni të vendosni tekstin që përmbante redaktimi juaj apo veprimin që bëtë dhe mesazhin që morët. 79.106.209.31 28 korrik 2022 22:38 (CEST) == Windows XP si dhe asnjë pjesë në bimët dhe plehrat në == zzzh të parë në vitin shkollor të padrejtë nga meksikan në Wikipedia shqip që të mos i ndaluar dhe asnjë pjesë në bimët dhe plehrat në Wikipedia shqip 79.106.209.31 28 korrik 2022 22:38 (CEST) == Të lutem vdes o Kakimuti21 == Llogaria jote ka nofkë të papranueshme 79.106.209.31 28 korrik 2022 22:42 (CEST) ==Reply[përgjigju]
  
  Përshëndetje, SK fanella!
  Anëtarët e Wikipedia-s shqip të urojnë mirëseardhjen.

  SK fanella, kjo është faqja juaj personale (aktualisht gjendesh në faqen personale të diskutimeve). Mirë do të ishte që faqja personale të plotësohej me disa informacione për veten dhe për qëllimin tënd në Wikipedia-n shqip, nëse ke një të tillë. Kujdes! Faqet e përmendura më sipër nuk janë faqe për të vendosur tekst enciklopedik apo një mënyrë për të shkruar artikuj. Materiali i vendosur te to nuk do të shfaqet në motorët e kërkimit të internetit.

  Për tu përfshirë më lehtë në komunitet dhe për të rritur frytin e punës tënde, të këshillojmë të shkosh te Portali i Komunitetit.

  Mos harro që anëtarët e Wikipedia-s shqip janë punëtorë vullnetarë dhe ndihmojnë me gjithë dëshirë kështu që, mos ngurro të shtrosh pyetje.

  Puna e mbarë!

  If you don't understand Albanian, please ask for assistance here.  -- Komuniteti (diskutimet) 6 qershor 2022 20:32 (CEST)Reply[përgjigju]

  Ta q** p****n e nënës o Kakimuti21[Redakto nëpërmjet kodit]

  Ik o 💩

  Rouuhhbb SHPK[Redakto nëpërmjet kodit]

  Adresa: Rruga Klein Muçi Kakimuti21. 79.106.209.31 28 korrik 2022 22:37 (CEST)Reply[përgjigju]

  Përdorimi i fjalëve fyese është veprim i ndaluar. Përdorimi i fjalëve fyese konsiderohet veprim keqdashës dhe në rast përsëritjeje mund të sjellë bllokimin e llogarisë suaj. Nëse mendoni se ka ndodhur një gabim dhe filtrimi automatik ka keqfunksionuar me redaktimin tuaj, ju lutemi, diskutoni te Zyra e Ankesave. Sigurohuni të vendosni tekstin që përmbante redaktimi juaj apo veprimin që bëtë dhe mesazhin që morët.[Redakto nëpërmjet kodit]

  Përdorimi i fjalëve fyese është veprim i ndaluar. Përdorimi i fjalëve fyese konsiderohet veprim keqdashës dhe në rast përsëritjeje mund të sjellë bllokimin e llogarisë suaj.


  Nëse mendoni se ka ndodhur një gabim dhe filtrimi automatik ka keqfunksionuar me redaktimin tuaj, ju lutemi, diskutoni te Zyra e Ankesave. Sigurohuni të vendosni tekstin që përmbante redaktimi juaj apo veprimin që bëtë dhe mesazhin që morët. 79.106.209.31 28 korrik 2022 22:38 (CEST)Reply[përgjigju]

  Windows XP si dhe asnjë pjesë në bimët dhe plehrat në[Redakto nëpërmjet kodit]

  zzzh të parë në vitin shkollor të padrejtë nga meksikan në Wikipedia shqip që të mos i ndaluar dhe asnjë pjesë në bimët dhe plehrat në Wikipedia shqip 79.106.209.31 28 korrik 2022 22:38 (CEST)Reply[përgjigju]

  Të lutem vdes o Kakimuti21[Redakto nëpërmjet kodit]

  Llogaria jote ka nofkë të papranueshme 79.106.209.31 28 korrik 2022 22:42 (CEST) ëëëë (diskutimet) 5 tetor 2022 12:56 (CEST)Reply[përgjigju]