Përroi i Farkës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Përroi i Farkës është një përrua që buron në afërsi të FarkësTiranë dhe derdhet në lumin ErzenStërmas. Uji i burimit mblidhet përmes një dige në liqenin e Farkës, përpara se të vazhdojë rrjedhën në drejtim jugor drejt Erzenit.