Përse qan Shqipëria : poema humoristike

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Përse qan Shqipëria : poema humoristike libër me autor Pëllumb A. Çabej dhe Rudolf Marku (red.). Botuar në Tiranë nga "Arshi Çabej", në vitin 2009. Faqe 54.