Pëshpërima në netët poetike : (antologji e netëve poetike korçare 2016)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Pëshpërima në netët poetike : (antologji e netëve poetike korçare 2016) libër nga Arjan Kallço (mblodhi) dhe Gerta Bandilli (mblodhi e red.). Botuar në Tiranë nga "Ada", në vitin 2016, faqe 76.