Pa profit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Non-profit është një fjalë që vjen nga anglishtja dhe domethënë pa profit. Një organizat pa profit, është një organizatë që punon dhe jep shërbime pa profit, ku të mbeturat e fondeve, riinvestohen prapë në të. Zakonisht në këto organizata punojnë shumica vullnetarë. Shëmbulli më i paraqitshëm, në këtë rast, është vetë Wikipedia.


WikiLettreMini.svg Ky artikull në lidhje me Organizata është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.