Jump to content

Pali Miska

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Pali Miska është një ish-politikan shqiptarë nga Partia e Punës e Shqipërisë (PPSH). Anëtar i Byrosë Politike të PPSH, Kryetar i Kuvendit Popullor, zëvendëskryeministër, minister, si dhe sekretar i parë në disa komitete të PPSH-së në rrethe.