Pamje nga puna 24-vjeçare në fidanishten lule-gjelbërim në Vlorë : 1959-1983

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Pamje nga puna 24-vjeçare në fidanishten lule-gjelbërim në Vlorë : 1959-1983 (album) me autor Zako Mustafaraj dhe Flutura Subashi (red.). Botuar në Tiranë nga "Morava", në vitin 2010. Faqe 64.