Panorama Sport (gazetë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Skeda:Panorama Sport. E mërkurë 28 nëntor 2012.jpg

"Panorama Sport" është botim i "Panorama Group". Aktualisht është gazeta sportive më e madhe në vend. Është themeluar më 21 mars të vitit 2004 dhe ka mundur që jo vetëm të fitojë terren ne shtypin e përditshëm sportiv, por tanimë konsiderohet si gazeta më e shitur dhe më cilësore në vend. Në Shqipëri vlerësohet si një nga mediat sportive opozitare. "Panorama Sport" ka një tirazh mesatar prej 15 mijë kopjesh. Kryeredaktor i saj është Jetmir Halilaj, ndërsa zv.kryeredaktorë Jorgis Memo dhe Jeton Stamolla. Kjo gazetë ka arritur të fitojë ndjeshëm lexuesin sportiv, falë pasqyrimit real të çdo lajmi dhe problematike. Ndërkohë është e vetmja gazetë sportive që ka rubrika si "Dossier", apo që i kushton më shumë hapësirë lajmit të sportit shqiptar dhe atij të huaj.

Numra të gazetës[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]