Panxhar i kuq turshi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Panxharët pastrohen nga bishtat, u qërohet lëkura, lahen dhe vendosen në fuçi ose enë tjetër. Hidhet shëllira dhe lihen të fermentohen.

Për 5 kg panxhar duhen :