Papa Harallamb Dardhioti

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Papa Harallamb Dardhioti i lindur rreth vitit 1885 dhe ka vdekur para vitit 1920. Ka punuar si piktor ne Greqi dhe në Shqipërine e Jugut, në Sarandë dhe vende tjera.