Papoose Lake

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Papoose Lake është një shtrat të thatë liqeni ndodhet në Lincoln County, Nevada, ShBA. Ajo është e vendosur në objektin e Liqenit dhëndëri i njohur si Zona e 51 dhe është një zonë e kufizuar. Baza është vendosur në jug perëndim nga objekti liqeni dhëndërit.

Liqeni Papoose është bërë i turpshëm për dyshimin e shfaqur një bazë sekrete ndërtuar në varg mal i njohur si S-4 [1]. Bob Lazar pohoi të kishte punuar në S-4 dhe citohet të ketë thënë se ai e pa një total prej 9 avionëve disk rrethor ruajtur në hangars pranë Papoose Lake.