Parku Kombëtar i Durmitorit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Durmitori ka 48 maja,lartësia e të cilit kalon 2 000 metrat.Maja më e lartë është e bobotov Kuk (2522 m).Durmitori ka 5 kanione dhe 18 liqene,më i njohuri prej të cilëveështë Liqeni i Zi.