Partia Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Partia Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet e themeluar më 2 shkurt 2009 lider i saj është Gaqo Apostoli.