Pasuritë minerale të Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Pasuritë minerale të Kosovës libër me autor Minir Dushi dhe Muharrem Berisha (red.). Botuar në Prishtinë nga Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në vitin 2009. V. 1, me 462 faqe.