Patrick Poivre d’Arvor

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Patrick Poivre dArvor 20100330 Salon du livre de Paris 3.jpg

Patrick Poivre d’Arvor lindur më 20 shtator 1947 në Reims, Marne, është një gazetar i televizionit francez dhe shkrimtar. Ai është spikeri që mban numrin më të lartë të prezantimit të lajmeve, në botë, me rreth 40 vite punë në televizion dhe me prezantimin e më shumë se 4500 edicione lajmesh në televizion.