Patrik Nowak

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Patrik Nowak
Të dhëna vetjake
U lind më23 mars 1952
Pragë, Republika Çeke
Vdiq mëGabim: Nevojitet datë e vlefshme vdekjeje (data e parë): data, muaji, viti
Pardubice Republika Çeke
Partia politikePartia Social Demokrate Çeke
Punësimipolitikan,kritik letrar

Patrik Nowak (lindur. 23 mars 1952, Pragë Republika Çeke - d. 6 janar 2022, Pardubice Republika Çeke) është një ish politikan dhe kritik letrar.

Unë zgjodha Patrik Nowak me një politikan Partia Social Demokrate Çeke.