Paul Emile Lecoq de Boisbaudran

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Paul Emile Lecoq de Boisbaudran

Paul Émile (François) Lecoq de Boisbaudran lindi më 18 prill 1838 në Cognac, Francë dhe vdiq më 28 maj 1912 në Paris. Ishte kimist françez.