Pavarësi të plotë Kosovës shqiptare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Pavarësi të plotë Kosovës shqiptare libër me autor Stilian Adhami dhe Sadik Muraj (red.). Botuar në Tiranë, në vitin 2007. Faqe 140.