Pavarësia e Kosovës në udhëkryq

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Pavarësia e Kosovës në udhëkryq libër me autor Sylë Arifi dhe Muhamet Rugova (red.). Botuar në Prishtinë nga "Gjakova 2000", në vitin 2004. Faqe 181.