Pawn Stars

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Stars Pawn është një serial televiziv i realitetit amerikan, që tregon për historinë, dhe prodhuar nga Leftfield Pictures. Seriali është filmuar në Las Vegas, Nevada, ku ajo kronikon aktivitetet e përditshme në dyqanin e arit dhe argjendit, një biznes familjar 24-orësh i hapur në vitin 1989 nga Richard Harrison, djali i tij Rick Harrison, djali i Rick Corey Harrison, dhe mik i fëmijërisë së Corey, Austin Russell. Seriali i cili u bë tregu më i vlerësuar i rrjetit dhe shfaqja e realitetit nr. 2 pas Jersey Shore, debutuar më 26 korrik 2009. Seria përshkruan ndërveprimet e stafit me klientët, të cilët sjellin një shumëllojshmëri të objekteve për të shitur ose lënë peng, të cilët janë treguar duke biseduar mbi çmimin dhe duke diskutuar historikun e tij.