Pemëtaria dhe vreshtaria në Shqipëri dhe në Kosovë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Pemëtaria dhe vreshtaria në Shqipëri dhe në Kosovë : (kultivarët e vendit dhe prodhimi i fidanëve të pemëve frutore, hardhisë, ullirit dhe agrumeve). Libër me autorë Efigjeni Kongjika, Latif Susuri, Agim Zajmi, Arben G. Myrta dhe Edlira Kukali (rec.), Frida Çarka (rec.), Brikena Liko (red.). Botuar në Tiranë nga Akademia e Shkencave, në vitin 2016. Faqe 352.