Per Egil Rygg

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Per Egil Rygg (5 shkurt 1959 - 31 tetor 2016) ishte oficerë dhe pilot norvegjezë. Në vitin 2014, ai u emërua si inspektor gjeneral i forcave ajrore. Rygg filloi të shkoi në shkollën e forcave ajrore në vitin 1983. Në vitin 1985, ai shkoi në trajnimin luftarak në SHBA.