Peshënngritje Fairy Kim Bok-joo

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Peshëngritja Fairy Kim Bok-joo (Koreanisht: 역도요정 김복주; RR: Yeokdoyojeong Gimbokju) është një serial televiziv i Koresë së Jugut 2016–2017 me Lee Sung-kyung në rolin kryesor, me Nam Joo-hyuk. Është një dramë sportive e moshës madhore, e frymëzuar nga jeta e fituesit të medaljes së artë olimpike Jang Mi-ran. Ai u transmetua në MBC çdo të mërkurë dhe të enjte në orën 22:00 (KST) nga 16 nëntor 2016, deri më 11 janar 2017. Seriali bëri jehonë me të rinjtë demografikë; megjithëse ishte mesatarisht 4.6% në audiencë dhe mori vlerësimet më të ulëta të shikueshmërisë në periudhën e tij kohore gjatë gjithë shfaqjes së tij, ai fitoi një kult ndjekës mes shikuesve të rinj dhe mori vlerësime kryesisht të favorshme. Është një dramë sportive e moshës madhore, e frymëzuar nga jeta e fituesit të medaljes së artë olimpike Jang Mi-ran. Ai u transmetua në MBC çdo të mërkurë dhe të enjte në orën 22:00 (KST) nga 16 nëntor 2016, deri më 11 janar 2017. Seriali bëri jehonë me të rinjtë demografikë; megjithëse ishte mesatarisht 4.6% në audiencë dhe mori vlerësimet më të ulëta të shikueshmërisë në periudhën e tij kohore gjatë gjithë shfaqjes së tij, fitoi një kult ndjekësish midis shikuesve të rinj dhe mori vlerësime kryesisht të favorshme. Ai u transmetua në MBC çdo të mërkurë dhe të enjte në orën 22:00 (KST) nga 16 nëntor 2016, deri më 11 janar 2017. Seriali bëri jehonë me të rinjtë demografikë; megjithëse ishte mesatarisht 4.6% në audiencë dhe mori vlerësimet më të ulëta të shikueshmërisë në periudhën e tij kohore gjatë gjithë shfaqjes së tij, fitoi një kult ndjekësish midis shikuesve të rinj dhe mori vlerësime kryesisht të favorshme.

Seriali bëri jehonë me të rinjtë demografikë; megjithëse ishte mesatarisht 4.6% në audiencë dhe mori vlerësimet më të ulëta të shikueshmërisë në periudhën e tij kohore gjatë gjithë shfaqjes së tij, ai fitoi një kult ndjekës mes shikuesve të rinj dhe mori vlerësime kryesisht të favorshme.