Peter Mary Rookey

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

At Peter Rookey njihet si Njeriu i Mrekullive. Nga shërimi i tij i parë në Benburb, County Tyrone (ku ai ndihmoi në Irlandë në vitin 1948), deri në ditët e sotme At Rooke u zhvendos nga SHBA si vendi i lindjes në të gjithë botën. Kudo që ai shkon, mijëra dynden tek ky njeri i mrekullive. Nga historitë e shumë shërimeve të njohura dhe ekzorcizmit që kanë ndodhur del një portret i një njeriu të madh dhe modest , i njohur në botë si "frati shërues 'i cili, kur u pyet për dhuratën e tij hyjnore thotë thjesht: Kjo është vepra e Perëndisë, Ai kryen shërimin, unë vetëm lutem !!! "(sipas Heather Parsons - Libri 'Njeriu i Mrekullive')