Petraq Damko

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Petraq Damko lindi më 29/06/1957 në qytetin e Korçës. Studimet e larta i kreu gjatë viteve 1977-1982 në Universitetin e Tiranës, Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, dega Histori-Gjeografi. Ishte arkeolog dhe studiues i periudhës bizantine nga Korça.