Piata dekorative "Berati"

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Piata dekorative "Berati" është një kompozim, i frymëzuar nga historia dhe tradita shqiptare. Berati, diamant i historisë dhe kulturës shqiptare. Qytet me moshë mëse 2400 vjeçare, dikur i quajtur dhe Antipatria.

Piatat dekorative "Berati" janë të llojit baker-argjend, bronz-bronz, bronz-bakër, bakër-bronz, bakër-bakër.