Jump to content

Pink Panther

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Pink Panther (shq. Pink Panteri) është një film amerikan 2006. Aktoret e filmit janë : Beyonce Knowles (Këngëtare), Emily Mortimer, Jean Reno, Kevin Kline. Producenti i këtij filmi është Robert Simonds.

Filmi hapet kur kryeinspektori Dreyfus Charles transmeton një gjysme-finale te ndeshjes mes Kinës dhe Francës. Trajneri francez Yves Gluant shkon poshtë stadiumit me një unaze ne dore Pink Panther. Trajneri sulmohet dhe Pink Panther u humb. Dreyfus fton ne hetim një inspektor idiot Zhak Closeau. Skuadra vazhdon hetimin dhe filmin e shoqëron çdo here e qeshura. Ne një restorant italian ku Zhak ka qene me te dashurën e tij a ndez restoranti dhe këtë gjë inspektori e përsërit përsëri. Kur Papes iu vjodh unaza inspektori idiot me skuadrën e tij shkuan te hetojnë. Papa rrëfen çdo gjë qe ndodhi atë nate. Inspektori idiot veshi rrobat e Papes dhe herën e dyte ai pa dashur bie prej ballkonit. Por nuk vritet. Kur skuadra tani me e heq inspektorin prej pune inspektori idiot zbulon diçka. Se Xania (Beyonce) ka vjedhur Panterën Roze. Inspektori idiot shpëtoi Panterën Roze dhe besoj tani me se nuk është idiot por INSPEKTORI HERO.