Plakja

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Hans Baldung Grien : Vitet dhe Vdekja, rreth 1540-1543.

Plakja është gjithësia e modifikimeve funksionale e cila zvogëlon në mënyrë progresive aftësinë e një objekti, një informacioni ose një organizmi për të kryer funksionet e tij me kalimin e kohës.