Plaku i Vlorës : një biografi në vargje

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Plaku i Vlorës : një biografi në vargje : poemë me autor Xhezmi Troqe dhe Aida Dizdari (red.). Botuar në Vlorë nga "Triptik", në vitin 2012. Faqet e librit 216.