Plani strategjik ndërvendor i Luginës së Vjosës : rrethi i Përmetit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Plani strategjik ndërvendor i Luginës së Vjosës : rrethi i Përmetit = Inter-local strategic plan of the Vjosa Valley : Përmet district me autorë Enea Hoti, Rrezearta Ago dhe redaktor Silvana Malaj. Botuar në Tiranë nga "Albdesign" në vitin 2012. Faqet e librit 208. Materiali është në dy gjuhë në kurriz të njëra-tjetrës.