Pokemon x dhe y

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Pokemon x dhe y jane dy lojrat me te reja te sapokrijuara.Ato zhvillohen ne rajonin e quajtur (Kalos region).Ne kete generacion te 6-shte gjejme pokemon te rinj te pa shfaur kur me pare.Tre pokemonet kryesore jane Xerneas,Yveltal dhe Zygrade,