Polikron Trebicka, një emër në vakëfet e Korçës : 1927-2006

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Polikron Trebicka, një emër në vakëfet e Korçës : 1927-2006 : krijimtaria historiko-letrare libër me autor Polikron Trebicka dhe Petrit Zeneli ([përg. për bot.]) Botuar në Tiranë nga "Geer", në vitin 2011. Faqe 594.