Jump to content

Politika Boterore

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Filozofia politike eshte nje veprim i cili e sjell njeriun me afer teorive dhe ideologjive politike , shpjegon se Si argumentohen pikepamjet teorike dhe ideologjike , analizojne nje rradhe formash te argumentimit politik .