Politikat sociale në Kosovë : skemat sociale dhe përshtatshmëria e tyre me realitetin kosovar

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Politikat sociale në Kosovë : skemat sociale dhe përshtatshmëria e tyre me realitetin kosovar libër me autorë Valon Murati, Qerkin Berisha. Botuar në Prishtinë nga Friedrich-Ebert-Stiftung, në vitin 2010. Faqe 56.