Populli, gjuha dhe letërsia shqiptare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

"Populli, gjuha dhe letërsia shqiptare" me Autor Gaetano Petrota. Përktheu nga origjinali Qemal Velija. Shtëpia botuese "Almeira", viti i botimit 2008. Faqet e librit 624.