Popullsia e Kosovës gjatë shekujve XIV-XVI

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Popullsia e Kosovës gjatë shekujve XIV-XVI libër me autor Muhamet Tërnava dhe Ali Hadri (rec.). Botuar në Prishtinë nga Instituti Albanologjik, në vitin 1995. Faqe 491.