Portret i Kosovës : poemë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Portret i Kosovës : poemë me autor Veli Frashëri dhe Odeta Guri (red.). Botuar në Tiranë nga "Toena", në vitin 1997. Faqet e librit 50.