Prefektura e Beratit : 1920-1939

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Prefektura e Beratit : 1920-1939 : monografi me autor Marela Guga dhe Natasha Lushaj (red.), Valbona Nathanaili (drejt. për bot.). Botuar në Tiranë nga "UFO Press", në vitin 2012. Faqet e librit 498.