Jump to content

Prefiksi telefonik

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Prefiksi është një numër që i është caktuar një shteti nga Bashkimi Ndërkombëtar i Telekomunikacionit dhe shërben për të kontaktuar me telefon shtetet specifike.

Shiko dhe këtu[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Kodet (prefikset) lokalë telefonik të Shqipërisë